Ekubo és un espai gastronòmic on podràs triar el producte que vols degustar a l’expositor de peixos i mariscs que trobaràs al mateix restaurant.

Totes les creacions del nostre xef s’elaboren amb matèries primeres sostenibles i de proximitat.

Una experiència gastronòmica amb una infinitat de sabors exòtics capaços de traslladar-te al cor del Japó.

 

Sabor de mar responsable

El futur dels nostres mars comença amb la responsabilitat de pescadors, proveïdors i consumidors

Ekubo es compromet amb el medi ambient amb la finalitat de contribuir a un planeta millor.
Per aquest motiu, dins de la nostra política de sostenibilitat, vetllem per oferir als nostres clients un peix de qualitat excel·lent i que provingui d’un mètode de pesca que respecti la salut de l’oceà.

Tots els envasos utilitzats a Ekubo són 100% reciclables. També destinem el nostre oli a la no contaminació i més de ⅔ parts del benefici d’aquest es dóna a ONG’s.